27 Ağustos 2008 Çarşamba

Gülhan Şen (Y.Y.E.D.S.#Favourite)*





Bu güzellik ya kafkaslardan ya da balkanlardan gelir diyordum da yanılmamışım...Bulgaristan'ın Şumnu şehrinde dünyaya gelmiş ve ilkokulu orada tamamlamış. 1985'te Bulgaristan'da zorunlu isim değişikliğine tabii tutulmuş ve ismi Galina Hristova Mihaylova olmuş. Ardından Bulgaristan'daki Türk Azınlık'a dayatılan zorunlu göç sebebi ile 1989'da(doğduğum sene) Türkiye'ye gelmiş.

Gülhan'ın kariyeri bu şekilde. Gayet ilginç bir hayatı olmasından mı bilinmez çok sempatik ve hayat dolu. Gördükçe ve dinledikçe içinz açılır onu, Gülhan görenlerin ve programlarını izleyenlerin "ah ulan benim de böyle sevgilim olsa be" dediği biri...Cnn Türk'te Star'da ve TV8'de programlar sundu ve hala TV8'de Gülhan'ın Galaksi Rehberi adlı bir programı var..





Gülhan asıl ününü "Zamanın Ruhu" adlı müzik ve bi nevi gezi programı olan yapımla elde etti...Orada program reklama girmeden önce bi elinde kendi kamerasıyla yabancı şarkılara playback yapıyordu, çoğu kişi "üf bu ne bea" dese de ilk başta sonradan TV'yi değiştirince "onu bi daha açsana " tepkisi veriyordu...

(*: Yolcuyu Yolundan Eyleyen Dilber Serisi)


Ayrıca Gülhan "Ekrandaki süsü bebeği olarak değil programlarının her anında emeği geçen bir emekçi olduğunu söylüyor. Ve görüntüsünü kullanıp kendini pazarlamakla ve pazarlayanlarla da ilgilenmiyor. Gülhan aptal sarışın imajından çok uzakta ve birilerini tanıdığı ya da sevgilisi olmadan şu an bulunduğu konuma ulaşmış... Tebrik ve takdir ediyorum.






6 yorum:

Adsız dedi ki...

sana aşığım

Adsız dedi ki...

maviş gözlü melek

Adsız dedi ki...

seninle gurur duyuyoruz hemşerim

Adsız dedi ki...

özellikle galaxi rehberi programında ki sunuculuğuna hayranım hele hele yorumları muhteşşem , sadece bir tek programını izledim ve ona hayranlık duyuyorum, ayrıca çok güzel

Adsız dedi ki...

Türkiyeni en güzel hatunu sen benimsin seni kimselere yar etmem
sana baktıkça kalbim pırtlıyor.

Adsız dedi ki...

Mavi gözlü meleğim benim.